Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Iseulys Desle

Iseulys, geboren in een familie die gepassioneerd is door paarden, begon al op jonge leeftijd met paardrijden.

Op 11-jarige leeftijd leerde ze met haar eerste pony Nougat vrij werk en Kozakkengeweld, wat haar de wens gaf om paardenshows te doen. Tijdens haar puberteit nam ze deel aan vele regionale shows.

Op 18-jarige leeftijd trad ze toe tot de beroemde groep "Cavalia Odysséo" waarmee ze door de Verenigde Staten, Canada en Mexico reisde.

Op 20-jarige leeftijd kreeg ze tijdens een stage in Portugal de kans om zich bij de Academie van Meester Luis Valencia aan te sluiten voor een avontuur van bijna een jaar.Tegelijkertijd begint ze haar levenslange project te ontwikkelen, om haar eigen Cremello paardenshow te organiseren.

Op De Strohoeve is Iseulys Deslé regelmatig te zien. Samen met haar 6 melkwitte Cremello paarden brengt ze steeds een adembenemende show. 

U kan met uw club of vereniging een bezoek brengen aan de stoeterij. Een gids leidt u rond op het domein. Indien gewenst kan u uw bezoek aan De Strohoeve afsluiten met een spetterende paardenshow van Iseulys Desle. Tijdens uw bezoek aan De Strohoeve is het mogelijk om een show van Iseulys te boeken, mits meerprijs. 

Plan hier je bezoek met paardenshow

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group.

Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.